Deelname Verkiezing leukste kapsalon 2017

Ook dit jaar heeft Mandy's Haardrome weer meegedaan aan de verkiezing Leukste kapsalon 2017 als ZZP'er. Tijdens deze verkiezingen werden maar liefst 3 awards in de wacht gesleept. De eerste award was als gemeente winnaar voor de gemeente Hillegom vanwege het meest uitgebrachte aantal stemmen (313).  De tweede award was een golden award voor een gemiddeld beoordelingscijfer hoger dan 9,5. De laatste award, en niet de minste, was de creativiteit award 2017. Hiervan werden er landelijk maar slechts 3 uitgereikt.

Twee kansen om winnaar van de gemeente te worden 
In iedere gemeente waren er na 23 mei 2017 twee winnaars: kappers met het hoogste gemiddelde cijfer en kappers met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde kapper zijn, dan is dat de enige winnaar in de gemeente!). Op deze manier maakten kleinere kappers net zoveel kans op de titel als grotere kappers! Er waren wel minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden. De gemeentewinnaars ontving een prachtig winnaarscertificaat als ze zich laten huldigen bij de Brooklyn Nights Award Show. Mandy's Haardrome had dit jaar maar liefst 313 voorkeursstemmen.

Bronze, Silver, Gold
Kappers met een hoge klantbeoordeling en minimaal 30 stemmen worden beloond met een Bronze Award (klantbeoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver Award (klantbeoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (klantbeoordeling hoger dan 9,5). 


Mandy's Haardrome is uw ambulante kapster voor de bollenstreek. Werkzaam in Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Cruquius, Bennebroek, Heemstede etc.