Reactie plaatsen

Reacties

Anneke
2 jaar geleden

Hai Mandy,
Het is altijd zeer gezellig als je komt en daarna ben ik ook altijd weer blij dat mijn haar weer zeer goed zit.
Leuke website ook.
Groetjes Anneke

Wilma
3 jaar geleden

Mandy wat een flitsende website! Ik ben ook weer helemaal blij met mijn nieuwe kapsel! Ikvind je heel vakkundig! En daarnaast een hele gezellige meid! Kortom altijd weer een feestje als jij komt knippen/verven?

Mandy
3 jaar geleden

Vandaag voor het eerst een kapster aan huis gehad en wat voor een kapster. Ze is echt top en super goed in haar vak! Ze heeft vandaag mijn zoontje Daan van 1.5 jaar heel mooi, goed en leuk geknipt. Ik ben heel erg tevreden!!!

Paulien
3 jaar geleden

Mandy is een top kapster en ik ben blij dat ze iedere vrijdag komt.Altijd vrolijk en zeer bekwaam.

Madelon van Toledo
3 jaar geleden

Naast alle reacties die al geplaatst zijn, wilde ik ook nog graag even benoemen dat Mandy meer dan gepassioneerd is in haar vak. Ik heb zelden iemand gekend die zo verliefd is, en blijft op haar werk. Het maakt haar echt gelukkig, en dat maakt uiteraard ook dat klanten gelukkig zijn met haar. Ze zal ten alle tijde een vakvrouw blijven, en zich daar in blijven ontwikkelen. Dat kun je echt niet van alle kappers zeggen. Ga zo door, je bent een topper!

Alex
3 jaar geleden

Top kapster......
Mooie en proffesionele site Mandy!

Edith ?
3 jaar geleden

Mandy luistert goed naar mijn wensen, daarnaast komt ze zelf ook met goede idee├źn . Buiten het feit dat ze een vakvrouw is, is ze gewoon een gezellige leuke en lieve meid. Altijd een feestje als Mandy komt ??

Petra van der Horst
3 jaar geleden

zo blij met Mandy. ik weet niet hoe ze het doet maar het is precies wat ik voor ogen heb! zo blijf ik naturel blond. dank je wel Mandy

Rating: 5 sterren
14 stemmen