Get inspired!

Feel the summer!

Expect more!

uw tijdelijke code is:

Gratis verzending vanaf € 50,00 excl. btw

 Voor 12.00 uur besteld, vandaag verzonden 

 Afhalen is eveneens mogelijk!*


Dames armband type Cala Gracio, bestaande uit kralen voorzien van een 'turtle' detail en kwastje. Uitsluitend nog leverbaar in deze kleurcombinatie. Elastisch en niet voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wat vind je van dit product?

Dames armbandje bestaande uit kleine mint kleurige kraaltjes en zilverkleurig veertje. Uitsluitend nog leverbaar in deze kleurcombinatie. Elastisch en niet voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wat vind je van dit product?

Een ware blikvanger voor op het strand of gewoon lekker in het weekend thuis. Makkelijk aan te passen aan de pols. Uitsluitend nog leverbaar in deze kleurcombinatie. Niet voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten

Wat vind je van dit product?

Dames-en herenarmband, bestaande uit meerdere losse armbandjes. Niet los verkrijgbaar. Uitsluitend leverbaar in deze kleurcombinatie. Niet voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wat vind je van dit product?


NOG 1 STUKS VERKRIJGBAAR

Dames-en herenarmband type Mastella, bestaande uit meerdere losse armbandjes. Niet los verkrijgbaar. Uitsluitend leverbaar in deze kleurcombinatie. Niet voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Damesketting kralen met houtkleurige en mintkleurige kralen voorzien van mintkleurig detail, kwastje. Lengte ketting 40 cm diep (totale lengte 80 cm) Prijzen zijn exclusief BTW en excl. verzendkosten

Damesketting kralen met houtkleurige en donkerblauwe kralen voorzien van blauw detail, kwastje. Lengte ketting 40 cm diep (totale lengte 80 cm) Prijzen zijn exclusief BTW en excl. verzendkosten

Uitverkocht

Dames necklace type Ibiza stad, lengte 32 cm excl, sluiting. Uitsluitend leverbaar in deze combinatie. Voorzien van een sluiting. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wat vind je van dit product?

Wat vind je van dit product?

Wat vind je van dit product?

Wat vind je van dit product?

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen